Best Immigration Solutions oferă angajatorilor din toate sectoarele de activitate servicii complete de consultanță, asistență și reprezentare, inclusiv prin interpunerea unui agent de plasare de forță de muncă, pentru angajarea de personal provenit din state non-UE.

​

Prin parteneri, compania noastră are posibilitatea să vă pună la dispoziție specialiști proveniți din state răspândite pe trei continente, adică din Asia, Africa și America de Sud.

​

La solicitare, facem o analiză a nevoilor dumneavoastră raportată la personalul aflat atât în propria bază de date cât și a partenerilor și vă putem recomanda, fără ca enumerarea să fie limitativă, candidați proveniți din: India, Nepal,          Sri Lanka,Vietnam,Malaezia,Kenya,Tanzania,Rwanda,Venezuela,Columbia.

​

Oferim clienților consiliere pentru personalul angajat sau detașat din străinătate pe toată perioada șederii acestora în România.

​

Mail:

Contact

​

Str. Av. Dumitru Darian nr.9, Bucuresti, Sector 1, 011715

      Copyright © 2019 | roimigrari.ro |Copierea conținutului din acest website este interzisă și va fi reclamată instanțelor competente.

O soluție web Gîndac by Alexandru Gîndac